Bericht

Alweer een jaar verder..

Een jaar geleden is Paul begonnen bij Masters in Talents. Zijn eerste twee maanden draaide hij mee als financieel medewerker op de backoffice van de Masters Group, waarna hij zich steeds verder heeft ontwikkeld. Inmiddels heeft hij zijn opdracht bij Royal FloraHolland bijna afgerond. In deze blog deelt Paul zijn ervaring van werken bij Masters in Talents.


“Kort geleden kreeg ik een WhatsApp-bericht van mijn afstudeerpartner met de mededeling dat het alweer een jaar geleden is dat we zijn afgestudeerd. Dan besef je ineens dat de tijd heel snel gaat. We hebben toen even een momentje gepakt om onze ervaringen die we tot nu toe hebben opgedaan in het werkveld uit te wisselen.

Kort na het afstuderen trad ik in dienst bij Masters in Talents waarbij zich een unieke kans voordeed. Ik kon aan de slag op de backoffice van de Masters Group. Zoals altijd in een nieuwe omgeving moest ik eerst mijn plek vinden. Er heerst een positieve en relaxte sfeer op de backoffice. Relaxt, maar met veel energie. Hierdoor had ik mijn draai gelukkig snel gevonden. Deze sfeer heerst overigens niet alleen op de werkvloer, maar zie je ook terug bij alle leuke events van de Masters Group die ik tot nu toe heb mogen meemaken.

Leuke, minder leuke en leermomentjes
Wat ik persoonlijk een grappig/’awkward’ (lees: ongemakkelijk) moment vond was dat ik in de eerste week gelijk een collega van Masters in Finance erop moest attenderen dat hij/zij een boete had gereden.

Als ik een ding mee moest nemen dat ik in de korte tijd op de backoffice heb geleerd is het de volgende stelregel. “Assumption is the mother of all f*ck ups.” De oorsprong waar dit vandaan kwam weet ik niet meer precies, maar het is wel iets wat ik probeer mee te nemen in mijn werkzaamheden nu en de toekomst. Na twee maanden hielden mijn werkzaamheden bij de Masters Group helaas op, omdat Chayenne (Financieel Medewerkster) in vaste dienst kwam om samen met Jeroen (Finance Manager) de financiële afdeling te draaien.

Achterstand inhalen
Al snel mocht ik bij Royal FloraHolland op gesprek. Toen ik begon waren er achterstanden in de werkzaamheden. Het was echt de handen uit de mouwen en knallen om de achterstand in te halen. Doordat deze achterstand er was samen met andere ontwikkelingen op de afdeling zorgde dit voor veel druk op het proces Purchase-to-Pay. Om deze reden werd er nauw gelet of wij onze werkzaamheden naar behoren deden. Op het begin vond ik het lastig om hiermee om te gaan, maar uiteindelijk heb ik het naast mijzelf neer kunnen leggen. Gewoon vriendelijk blijven en hard werken. Het harde werken van iedereen heeft ertoe geleid dat we de gestelde KPI’s haalde en hier ook binnen bleven. Daardoor kwam er weer ‘rust in de tent’ en ging het uiteindelijk zo goed dat er een aantal flexibele krachten weg konden vloeien en verschillende werkzaamheden verdeeld konden worden. Voor de werkzaamheden wil ik jullie wijzen op mijn cv, daar ga ik hier niet verder op in. 

Op naar nog meer mooie en uitdagende opdrachten!
Tot slot wil ik sluiten dat ik veel heb geleerd maar dat mijn werkzaamheden tot nu toe vooral de basis hebben gelegd om in de toekomst mooie en uitdagende opdrachten te gaan doen. Ik heb er vertrouwen in dat dit samen met Masters in Talents zeker gaat lukken.”


Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents? Of gewoon op zoek naar een gave baan? We zoeken nog nieuwe collega’s. 

Bekijk hier de vacatures!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social