Bericht

De ervaring van.. Alex!

“Eind augustus 2016, na het afronden van mijn Master Finance werd ik door Masters in Talents benaderd voor een informele kennismaking over een eventuele carrière bij MITS. Na een paar keer knipperen met mijn ogen was de eerste sollicitatie al ingepland bij Stichting Middin; een toonaangevende gehandicapten zorginstelling.”

Eén opdrachtgever, vier verschillende functies
Met trots mag ik zeggen dat ik door Middin gekozen was om vanaf oktober 2016 te ondersteunen bij het debiteurenbeheer. Ik kan mij voorstellen dat het debiteurenbeheer niet echt sexy klinkt, je begint namelijk echt bij de basis. Echter ben ik enorm dankbaar dat ik deze ervaringen bij deze mooie opdrachtgever heb mogen opdoen. Hier werd ik gestimuleerd mee te denken over procesontwikkelingen en deze vervolgens te beschrijven. Bij Middin heb ik erg fijn contact gehad met mijn leidinggevende, die mij constant het gevoel gaf dat er in mij geïnvesteerd mocht worden. En mijn opdracht bij Stichting Middin – die tot eind december 2017 duurde – is niet bij het debiteurenbeheer gebleven. Naast crediteurenbeheer passeerde ook Liquide Middelen, Financial Control en Business Control de revue.”

Vliegende start
“Het meest uitdagende van de opdracht was dat ik (Junior Medewerker) gevraagd werd om te ondersteunen bij Financial- en Business Control. Om in zo’n korte tijd al op een dergelijk niveau te opereren was niet gelukt zonder eerst de basis te kennen. De combinatie van Masters in Talents – die mij begeleide en adviseerde – en Stichting Middin – waar alle stoplichten op groen stonden-, heeft mij het gevoel gegeven dat ik een vliegende start in mijn carrière heb gemaakt. Hieruit is ook voortgekomen dat ik de ‘Talent of the Year Award’ hebt gewonnen bij de Masters Awards 2017.”

 

‘There is never a dull moment’
Vanaf 1 januari 2018 ben ik werkzaam bij Dentsu Aegis Network, een dynamisch en innovatief bedrijf in de media en communicatie. Gedurende deze opdracht word ik telkens uitgedaagd mee te denken en processen te verbeteren: there is never a dull moment. Mijn functie bij Dentsu Aegis heeft raakvlak met Operational Finance en Control. Dit is tot nu toe de meest uitdagende opdracht, omdat ik een rol heb gekregen dat er tot dusverre nog niet was en daardoor veel zelf moest opzetten. Wat mij het meest aanspreekt aan de functie is het contact met de vele mediateams, die ik ondersteun op het gebied van finance en efficiency.

Proactief handelen
Het belangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd is jezelf altijd proactief opstellen, zodat je zelf verantwoordelijk bent voor de groei die je kan doormaken in je opdracht. Ik raad het iedereen aan die nog zoekende is waar hij/zij over vijf jaar in zijn carrière naartoe wilt om aan de slag te gaan bij Masters in Talents. Hier kun je in een korte tijd veel ervaring opdoen en ondervinden wat bij je past.”


Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents? Of gewoon op zoek naar een gave baan? We zoeken nog nieuwe collega’s.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

 

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social