Bericht

“In iedere opdracht een andere uitdaging”

“Momenteel ben ik bezig met mijn derde opdracht via Masters in Talents. Sinds augustus vorig jaar zit ik op opdracht bij Royal FloraHolland, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Dit klinkt misschien wat oppervlakkig of cliché, maar ik meen het oprecht. En waarom ik het zo naar mijn zin heb? Dat zal ik hieronder proberen toe te lichten.

Ik heb destijds de bewuste keuze gemaakt voor financiële detachering. Het leek mij helemaal niks om nu al voor éé­­n bedrijf te werken en iedere dag hetzelfde te doen. Als projectmedewerker bij Masters in Talents word je flexibel ingezet bij diverse opdrachtgevers voor uiteenlopende projecten binnen de financiële dienstverlening. Om zoveel mogelijk werkervaring op te doen en mezelf te ontwikkelen, heb ik de keuze gemaakt om bij Masters in Talents te solliciteren.

Verschillende opdrachtgevers
Zo kom ik dus in aanraking met veel bedrijven, waarbij ik bij ieder bedrijf weer een andere casus kan oppakken. Zo mocht ik gedurende mijn opdracht bij Blokker de crediteurenafdeling helpen om de procesflow van de facturen van de marketingafdeling te stroomlijnen. Hieruit is ook mijn tweede opdracht bij Big Bazar B.V. tot stand gekomen. Hierbij heb ik een collega van Masters in Finance (Danny Zuidhoek) geholpen om een zelfstandige administratie helpen op te zetten. Momenteel zit ik op opdracht bij Royal FloraHolland, waarbij ik het Financial Services team help om per 2018 een geheel nieuw team up-to-speed te krijgen in de dynamische wereld van de bloementeelt.

In iedere opdracht een andere uitdaging
Wat mij zo aantrekt en enthousiast maakt over werken in de detachering is dat er in iedere opdracht weer een andere uitdaging zit. Je moet snel dingen eigen kunnen maken, nieuwe dingen willen leren en snel kunnen schakelen tussen meerdere stakeholders (zowel intern als extern).

Leren van (Master)collega’s
Tot nu toe heb ik bij iedere opdracht mogen samenwerken met meerdere collega’s van Masters in Finance. Hier heb ik dan ook veel baat bij gehad. Enerzijds doordat processen hierdoor sneller opgepakt konden worden, maar ook om mezelf op persoonlijk gebied verder te ontwikkelen tot een betere finance professional. Dit zit ‘m vaak al in de kleine dingen, zoals een bepaalde vorm van communicatie waarin je een realistisch beeld kunt schetsen, zodat iedereen weet wat hij of zij kan verwachten tot het beter kunnen aanleveren en analyseren van rapportages (voor zowel interne stakeholders als accountants).

Persoonlijke ontwikkeling
Daarnaast biedt Masters in Talents ook de mogelijkheid om je persoonlijk verder te ontwikkelingen in je finance journey. Hiervoor wordt een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld en worden er regelmatig kennissessies en trainingen georganiseerd in de eigen Masters Academy.

‘Masters Familie’
De mooiste herinneringen tot nu toe aan mijn finance journey bij Masters in Talents heb ik aan mijn project bij Big Bazar. Daar hebben we met het team in een korte tijd een administratie neergezet waar de business de financiële afdeling niet als last zag, maar juist als een constructief onderdeel binnen de organisatie. Los van de leuke opdrachten helpt het natuurlijk ook dat er een heel team van gedreven en enthousiaste collega’s altijd voor je klaarstaat, waardoor je altijd op je gemak voelt. Net alsof je thuiskomt maar dan bij de Masters Familie.”


Word jij ook enthousiast van de gevarieerde opdrachten waarin jij organisaties kan helpen en tegelijkertijd jezelf blijft ontwikkelen? Wie weet ligt het begin van jouw finance journey, net als die van Ivo, bij Masters in Talents.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social