Bericht

“De warme en gezellige sfeer onder de collega’s is de kers op de taart.”

Chapter one in a new career…

“Na 2 jaar als voltijd student Bedrijfseconomie vond ik het tijd voor een switch. In de zomer van 2018 heb ik besloten om verder te gaan als deeltijd student Bedrijfseconomie. Maar bijna iedereen kent dit probleem wel: bedrijven nemen je niet aan vanwege een gebrek aan ervaring. In de zomer heb ik Master in Talents benaderd via LinkedIn en ik kreeg gelijk goed bericht. Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en het gesprek verliep heel soepel, alsof ik al bekend was bij Masters in Talents.

Eerste opdracht
Met trots deel ik mee dat ik eind augustus 2018 een start kon maken bij mijn 1e opdracht als Junior Business Controller bij The Greenery. Masters in Talents heeft mij goed geholpen met de voorbereiding van het gesprek. Ik kreeg een telefoonnummer van één van mijn collega’s om tips & tricks te vragen. Dit gaf mij een goed gevoel, gezien hij al bekend was bij The Greenery. Mijn opdracht is het ondersteunen van het Business Control team en het opstellen van de wekelijkse rapportages.

Zelfontwikkeling

Het toffe van The Greenery is dat ze open staan voor ontwikkeling. In een korte tijd kreeg ik extra werkzaamheden. Het steentje dat ik bijdraag aan de organisatie wordt gelukkig goed gewaardeerd en benut.

De combinatie tussen werken en leren verloopt goed. Aan het einde van de rit heb je als deeltijd student meer ervaring en kennis, dit geeft een stuk zekerheid in je carrière. Maar…
Als onderdeel van Masters Group heb ik nog een voordeel. Dat is de Masters Academy, waar kennisdeling centraal staat en er trainingen, opleidingen, cursussen of presentaties op het gebied van finance, systemen en skills worden gegeven.

Hierbij bedank ik Masters Group voor het aanbieden van deze mooie kans in het begin van mijn carrière. De warme en gezellige sfeer onder de collega’s is de kers op de taart. ”


Word jij ook enthousiast van de gevarieerde opdrachten waarin jij organisaties kan helpen en tegelijkertijd jezelf blijft ontwikkelen? Wie weet ligt het begin van jouw finance journey, net als die van Sancar, bij Masters in Talents.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social