Bericht

“Het legale jobhoppen wat de detachering eigenlijk is, geeft een dusdanig goed beeld van het bedrijfsleven”

“Van de ervaring van het voeren van een intakegesprek tot jezelf aanpassen binnen verschillende  organisaties. Dit is een ontwikkeling voor je kennis en kunde, maar zeker ook voor je netwerk, cv en jouzelf als persoon.

Na het behalen van mijn bachelor Bedrijfseconomie heb ik ervoor gekozen om te gaan werken bij de organisatie waar ik, met succes, mijn afstudeerstage heb mogen afronden. Op dat moment lagen er genoeg ontwikkelmogelijkheden binnen de onderneming, maar zeker ook binnen de markt waar ik werkzaam was. Dit bleek echter anders te zijn. Ik voelde mij niet op mijn gemak door het feit dat mijn ontwikkeling stil leek te staan. Eind vorig jaar heb ik daarom besloten om te kiezen voor mijn eigen ontwikkeling en daarom heb ik bewust gekozen voor Masters in Talents.

Masters in Talents

Bij Masters in Talents wordt er gewerkt met regio’s en reisafstanden. Wanneer een opdracht op grotere afstand ligt wordt te allen tijde eerst contact opgenomen of je die reistijd wel zou willen overbruggen. Hierdoor was mijn eerste opdracht in Eindhoven als projectadministrateur van Axians. Ondanks de wat langere reistijd heb ik met deze eerste opdracht een mooie eerste stap mogen maken om mijn ervaring en kennis te verbreden. Door allereerst de werkzaamheden op te pakken welke vereist waren, kreeg ik uiteindelijk de mogelijkheid om mee te denken in procesoptimalisatie.

Om door te kunnen groeien in het financiële vakgebied wordt door Masters in Talents de nodige mogelijkheden aangeboden. Zo mag je bij bedrijven op intake waar het anders dusdanig moeilijk is om überhaupt op gesprek te komen. Gedurende het intakegesprek en tijdens de opdracht is er een fieldmanager beschikbaar die bereikbaar is om ontwikkeling, knelpunten of andere onderwerpen te bespreken. Niet onbelangrijk is dat, naast de genoemde mogelijkheden gedurende de opdracht, de Masters Academy de nodige cursussen aanbiedt om je kennis te verrijken.

Kortom, het legale jobhoppen wat de detachering eigenlijk is, geeft een dusdanig goed beeld van het bedrijfsleven. Niet elke opdracht zal leuk zijn en niet elke organisatie kan bieden wat jij in eerste instantie voor ogen had, maar dit maakt het werk zeer divers en leuk. Uiteindelijk heb jijzelf jouw eigen toekomst in de hand door elke opdracht met beide handen aan te pakken. Masters in Talents biedt de mogelijkheden om door te leren, maar uiteindelijk kun jijzelf mogelijkheden creëren binnen de opdracht.”


Word jij ook enthousiast van de gevarieerde opdrachten waarin jij organisaties kan helpen en tegelijkertijd jezelf blijft ontwikkelen? Wie weet ligt het begin van jouw finance journey, net als die van Jordy, bij Masters in Talents.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social