Bericht

“Mijn weg naar Masters in Talents”

“Na het afronden van mijn studie Bedrijfseconomie kon ik al snel aan de slag. Als financieel administratief medewerker draaide ik mee op het hoofdkantoor van een detacheringsbureau in de pensioenbranche. Tegelijkertijd werd ik overspoeld met berichtjes van detacheringsbureaus die op zoek waren naar nieuwe consultants. Mijn LinkedIn inbox was niet meer bij te houden, het leek wel een spambox.

Toch viel Masters Group mij op, zo werd ik op dat moment niet alleen benaderd voor de interim functie maar ook voor een interne functie. Omdat ik behoefte had aan meer uitdaging en ontwikkeling bij mijn toenmalige werkgever, besloot ik op gesprek te gaan. Nu 1.5 jaar later ben ik blij dat ik voor een interim functie bij Masters in Talents heb gekozen! Benieuwd waarom?

Ervaring en ontwikkeling

Met mijn brede interesse en brede opleiding vond ik het altijd al lastig te bepalen welke functie het beste bij mij past. Detachering biedt eigenlijk de mogelijkheid om verantwoord te jobhoppen. Daarmee bedoel ik: jobhoppen zonder dat het argwaan opwekt bij eventuele toekomstige werkgevers.
Via Masters in Talents heb ik in korte tijd ervaring mogen opdoen binnen verschillende bedrijven en branches, met steeds weer een andere doelstelling. Zo ben ik een aantal maanden (mede)verantwoordelijk geweest voor de kasregistratie bij Vermaat Groep en heb ik het debiteurenbeheer bij Munro Tailoring mogen opvangen. Inmiddels bekleed ik de functie van Assistant Controller bij Airbus en hou ik mij voornamelijk bezig met analyses en managementrapportages en draag ik bij aan procesverbeteringen.

Ook de Masters Academy draagt bij aan je ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt aan een programma met een reeks van kennissessies en opleidingen. Te denken valt aan tips en tricks voor het werken met Excel, maar ook de opleiding Project Control wordt aangeboden.

Persoonlijke aandacht en meer

Bij Masters in Talents ben je niet zomaar een nummertje, maar is er aandacht voor jou als persoon. Met mijn ambitieuze instelling en reeds opgedane werkervaring, verveelde ik mij al snel op opdrachten die administratief van aard waren. Hier is rekening mee gehouden bij de zoektocht naar mijn huidige opdracht, Masters in Talents denkt altijd met je mee, of je carrière in de detachering wilt voortzetten bij Masters in Finance of misschien besluit je wel een hele andere kant op te gaan. Het kan en mag allemaal.

Ook niet onbelangrijk: ik heb gemerkt dat Masters begrip heeft voor persoonlijke omstandigheden. Zo ontving ik een kaartje toen het privé wat minder ging. En ondanks dat ik daardoor mijn opdracht niet kon voltooien en nog niet zolang in dienst was, kreeg ik in volle vertrouwen ruimte om mij te herpakken en een nieuwe klant te ondersteunen.

Last but not least: bij Masters kun je rekenen op grote klanten, een informele sfeer, borrels, feestelijke awarduitreikingen en kerstevents met back-office medewerkers in kerstkostuums. ”


Word jij ook enthousiast van de gevarieerde opdrachten waarin jij organisaties kan helpen en tegelijkertijd jezelf blijft ontwikkelen? Wie weet ligt het begin van jouw finance journey, net als die van Natasja, bij Masters in Talents.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social