Bericht

De ervaring van.. Vinay!

Een nieuwe baan, andere collega’s en allemaal eerste indrukken. Hoe is het om als kersverse Talents te starten? Vinay is eind januari begonnen als Project Talent. Hoogste tijd om eens te vragen hoe hij zijn eerste periode bij Masters in Talents heeft ervaren.


Even voorstellen..
“Mijn naam is Vinay Jhamai, 24 jaar en woon in Den Haag. Op dit moment ben ik een 4e jaars hbo-student Bedrijfseconomie aan de Haagse Hogeschool. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films te kijken en te gamen. Dit is voor mij echt ontspanning. Mijn allereerste bijbaantje was dan ook bij een telecom- en speelgoedwinkel. Daarna heb ik een tijdje fulltime gewerkt bij een administratiekantoor. Ik heb toen kennis gemaakt met het rapporteren en bijhouden van diverse administraties. Eind januari ben ik begonnen aan mijn avontuur bij Masters in Talents.

Combinatie van hobby en werk
Mijn eerste opdracht voor Masters in Talents was bij Ubisoft. Voor sommige mensen is dit onbekend, maar voor de gamers onder ons…
Mijn allereerste bijbaantje werkte ik in een speelgoedwinkel, waar ik ook games verkocht. Toen kreeg ik de mogelijkheid om hier tijdelijk de financiële administratie te ondersteunen.

Ubisoft is één van de grootste uitgevers en distributeurs van interactieve entertainmentproducten ter wereld. Ubisoft beschikt over een brede line-up van wereldberoemde merken, waaronder Assassin’s Creed, Just Dance, de Tom Clancy-series, Rayman, Far Cry en Watch Dogs. Ubisoft produceert en levert, middels haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, hoogwaardige en memorabele game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, tablets en PC.

Super gave opdrachtgevers!
Mijn eerste weken bij Ubisoft waren echt super interessant. Ik wilde zoveel mogelijk te weten komen; hoe alles in zijn werk gaat, tegen welke problemen ze aanlopen en hoe de processen lopen binnen het bedrijf.

Hoogtepuntje: gedurende mijn opdracht bij Ubisoft heb ik gezien hoe één van de populairste games van het moment de winkels in gingen, namelijk Far Cry 5. De game scoort op diverse gamemedia maar liefst 88 punten van de 100. Voor mij was dit echt heel bijzonder om mee te maken.

Eind april heb ik mijn opdracht bij Ubisoft afgerond. Nu zit ik inmiddels op een nieuwe gave opdracht bij Endemol! EndemolShine Nederland is onderdeel van EndemolShine Group: ‘s werelds grootste onafhankelijke producent van televisie- en digitale content. Hier ben ik aan de slag als crediteurenadministrateur, waarbij ik de afdeling ondersteun in het wegwerken van achterstanden.

Gave opdrachtgevers, persoonlijke ontwikkeling en toffe feestjes!
Wat Masters in Talents zo speciaal maakt voor mij, is dat ik in korte tijd veel ervaring kan opdoen bij super gave opdrachtgevers. Daarnaast geeft Masters in Talents mij de mogelijkheid om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik merk dat de medewerkers op nummer één staan en de persoonlijke ontwikkeling echt voorop staat.

Ook worden er veel leuke activiteiten georganiseerd vanuit de Masters Group. Bij het Casino Royal Masters Party in maart heb ik een aantal collega’s leren kennen en heb ik ervaren dat er een aangename sfeer hangt. Iedereen probeert elkaar te helpen, deelt ervaringen en geeft elkaar handige tips.

Bij Masters in Talents heb je bij elke opdracht verschillende doelen: een bedrijfsdoel en een persoonlijke doel. Het bedrijfsdoel is de reden van de opdracht, dus waarom er ondersteuning nodig is. Je persoonlijke doel is vooral voor jezelf erg interessant. Hierbij gaat het om jezelf te blijven ontwikkelen en verbeteren. Voor mij maakt de persoonlijke aandacht vanuit Masters in Talents het werken hier speciaal. Je bent hier niet zomaar een nummertje, maar er wordt echt rekening gehouden met je persoonlijke wensen en kwaliteiten.”


Wie ben jij? Wat kan jij? Waar wordt jij happy van en wat is de kracht achter jou? In wat voor team kom jij het beste tot je recht? Waarin wil jij jezelf nog graag in ontwikkelen? Wij van Masters in Talents kijken naar meer dan alleen je CV.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social