Bericht

Werken of doorstuderen?

Eindelijk…  je bent afgestudeerd en je diploma is binnen! Maar, wat nu? Ga je werken of doorstuderen? Wij helpen je een eindje in de juiste richting.


Werken?
Met je diploma op zak bestorm je de arbeidsmarkt. Je zit vol goede ideeën en wilt deze delen met de rest van de wereld. Het werkende leven heeft een hele hoop voordelen. Je hebt een ritme (geen nachtelijke horeca baantjes meer of ’s ochtends vroeg op om vakken te vullen), je leert een hoop nieuwe mensen kennen en ontwikkelt jezelf terwijl je werkt. En daar bovenop krijg je elke maand ongetwijfeld meer geld op je rekening gestort dan je waarschijnlijk ooit maandelijks aan studiefinanciering en inkomsten uit je bijbaan hebt gekregen. Je studerende vrienden eten droge boterhammen met pindakaas, jij knabbelt rustig je Italiaanse bol met gerookte zalm weg. Het leven kan zo mooi zijn! Maar, in sommige branches kan het als starter lastig zijn om een baan te vinden. Vaak is gebrek aan werkervaring de reden van afwijzing. Maar je moet toch ergens werkervaring op kunnen doen?

Of toch doorstuderen?
Inmiddels ben je weer gaan twijfelen of je dan toch niet beter kunt doorstuderen. Want je bent leergierig en wilt graag nog meer leren. En als dat niet kan in de praktijk, dan maar weer de schoolbanken in. Doorstuderen heeft immers ook zo zijn voordelen! Je kunt nog iets langer van het studentenleven genieten en tegelijkertijd doe je steeds meer kennis op. Helaas wordt doorstuderen steeds duurder en uiteindelijk wordt het hierdoor het gebrek aan werkervaring niet opgelost.. Maar, wat nu dan?

In korte tijd snel ontwikkelen
Bij de Masters Group hebben we ruimte voor zowel beginnende als gevorderde professionals. Onze opdrachtgevers hebben uiteenlopende behoeften en daarbij passen dan ook verschillende eisen met betrekking tot werkervaring en kennis. Masters in Talents is de oplossing voor jou als je aan het begin staat van je loopbaan. Je kunt ervan verzekerd zijn dat je snel in het diepe gegooid zal worden, maar dan wel met goede persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans om voor verschillende opdrachtgevers te werken. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om je breed te oriënteren, snel te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen.

Werken en doorstuderen tegelijk!
Bovendien combineer je bij Masters in Talents werken en leren. Zonder schamel stageloon of hoge studiekosten, maar gewoon keiharde knaken verdienen! Zoals het hoort. Bij Masters in Talents bieden we carrièremogelijkheden voor starters binnen de financiële dienstverlening. Waarbij jouw (persoonlijke) ontwikkeling op nummer één staat. Met jouw persoonlijk opleidingsbudget kun je vakgerichte kennissessies en leertrajecten volgen in onze eigen Masters Academy en tegelijkertijd doe je werkervaring op bij verschillende toffe opdrachtgevers in de financiële sector. Je leert hierdoor veel nieuwe mensen maar tegelijkertijd ook veel bedrijven kennen. En daarnaast combineren wij het werken ook met goede feestjes. Win-win-win toch?


Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents? Neem dan snel een kijkje op de vacaturepagina, laat je cv of LinkedIn-profiel achter of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bron: https://www.talent-pro.com/

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social