Bericht

“Zo krijg je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en een kijkje te nemen bij verschillende bedrijven”

De zoektocht…

“Na mijn studie Bedrijfseconomie afgerond te hebben ben ik op zoek gegaan naar een passende functie. Tijdens mijn zoektocht ben ik benaderd door verschillende detacheringsbureaus waaronder Masters In Talents. In eerste instantie was ik op zoek naar een vaste baan. Vanwege mijn beperkte praktijkervaring heb ik besloten om de detachering in te gaan om op korte termijn zoveel mogelijk ervaring op te doen. Wat mij erg opviel was het warme en persoonlijke welkom.

Ik heb ook gesprekken gehad bij andere bureaus maar Masters in Talents sprak mij aan vanwege de verscheidenheid aan opdrachtgevers. Zo krijg je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en een kijkje te nemen bij verschillende bedrijven. De interim professional wordt centraal gesteld en er wordt actief meegewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van de Masters Academy. Hier kun je verschillende opleidingen volgen en kennissessies bijwonen. Dit was voor mij doorslaggevend om voor Masters In Talents te kiezen.

Al snel mocht ik van start gaan bij Navigant – Ecofys als Accounts Payable Specialist. Bij het binnenhalen van de opdracht heeft de Accountmanager meegeholpen met de voorbereidingen voor de intake. Alle informatie met betrekking tot de functie werd doorgespeeld.

Masters Family

Tot nu toe heb ik het gevoel dat het één grote familie is. Er worden regelmatig events georganiseerd waar de hele Masters Family bij elkaar komt. Wat mij opviel is dat de backoffice medewerkers op de hoogte zijn van alles. Dat geeft het gevoel dat er persoonlijke aandacht aan je wordt besteed. Iedereen is laagdrempelig, open en toegankelijk. Zo is iedereen bereid zijn ervaringen met elkaar te delen. ”


Word jij ook enthousiast van de gevarieerde opdrachten waarin jij organisaties kan helpen en tegelijkertijd jezelf blijft ontwikkelen? Wie weet ligt het begin van jouw finance journey, net als die van Ahmet, bij Masters in Talents.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social