Event

Masters Academy | Kennissessie Opdrachtmanagement

Schiekade 45, Rotterdam
Masters

Danny Zuidhoek
Inloop vanaf 18.00 uur, 18.30 uur eten
Aanvang: 19.00 uur
Max. deelnemers: 20
Sluitingsdatum inschrijving: 3 december
Kosten: n.v.t.

Wil jij het maximale uit iedere opdracht halen? Ben je toe aan een volgende stap maar lukt het nog niet helemaal om dit voor elkaar te boksen? Schrijf je dan in voor de kennissessie opdrachtmanagement!

 

“Een interactieve avond, waarin je tips en tricks krijgt toegereikt over hoe je persoonlijk leiderschap in de praktijk brengt.”

 

Hoe ziet de training eruit?
Danny Zuidhoek zal je deze avond helpen om je opdracht dusdanig uit te bouwen dat je de volgende dag direct met zijn tips aan de slag kunt. Sterker nog; de opdracht dusdanig weet uit te bouwen dat je heel veel nieuwe werkzaamheden aan je cv weet toe te voegen. Met vallen en opstaan heeft Danny deze les geleerd. Hij heeft drie jaar ervaring in de detachering.  Daarin heeft Danny veel geleerd van zijn fouten tijdens zijn eerste opdracht bij Bauhaus. De lessen die hij daar heeft geleerd, heeft hij direct kunnen toepassen binnen de Blokker Holding. Met als gevolg dat hij daar startte als assistent grootboekmedewerker binnen de Blokker Holding en na 2,5 jaar vertrok als projectleider/Finance Manager bij Big Bazar. Wil jij ook iedere opdracht uit kunnen bouwen, nieuwe stappen blijven zetten en zaken voor elkaar boksen? Schrijf je dan in voor deze leerzame kennissessie!
Klik hier om je aan te melden!

 

 

Interessant evenement? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social