Debby

Interim HR Talent

Debby is een gedreven en enthousiaste HR starter op de arbeidsmarkt. Zij heeft een grote interesse in de mens en organisatie, dit is dan ook terug te zien in haar afgeronde HBO studie en Master studie. Voor haar is het HR vakgebied dan ook de ideale combinatie om bovenstaande genoemde facetten met elkaar te combineren. Onlangs heeft zij al enige werkervaring opgedaan en staat zij nu open om een volgende uitdaging aan te gaan en deze met beide handen aan te pakken.

Opdrachtgevers

De ervaring van Debby

  • Fintrex

    De werkzaamheden bestonden o.a. uit: Contactpersoon voor werkzame flexkrachten bij vragen, verantwoordelijk voor het gehele verzuimtraject van flexkrachten, arbeidsovereenkomsten opmaken voor flexkrachten, wekelijks gewerkte uren verwerken van flexkrachten, loon uitbetalen van flexkrachten, contactpersoon voor teamleiders van flexkrachten bij functioneren en rapportages maken van bijv. betreffende verzuim en verloop.

    • Juli 2017 - December 2019
    • Flex Consultant
Achtergrond

Het achtergrondverhaal

Debby is een echte teamplayer maar, kan ook goed zelfstandig te werk gaan. Wanneer de situatie erom vraagt kan ze zich gemakkelijk aanpassen aan de nieuwe omstandigheden en ze gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg. Op termijn wil ze zich graag verder ontwikkelen in het HR veld op het gebied van HR Advies en/of HR Analytics.

Meer weten over onze Talents?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social