Zijad

Interim Finance Talent

Zijad is een sportieve Financial die na het behalen van zijn diploma Finance & Control nu uitkijkt naar interessante financiële interim opdrachten.

Opdrachtgevers

De ervaring van Zijad

 • Rabobank Utrecht
  • December 2020 - Heden
  • Medewerker Transactieverwerking
 • Vincent&Vincent

  Vincent&Vincent is een vastgoedbedrijf dat zich specialiseert in management in VvE beheer, echter werd het overgenomen door JNS en zo is het onderzoek voor zijn scriptie ontstaan. Zijn afstudeeronderzoek heeft hij geschreven in het kader van synergievoordelen met betrekking tot het afsluiten van de jaarcijfers.

  • Februari 2019 - Augustus 2019
  • Afstudeeropdracht
Achtergrond

Het achtergrondverhaal

Zijad is een sportieve Financial die na het behalen van zijn diploma Finance & Control nu uitkijkt naar interessante financiële interim opdrachten. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende functies uitgevoerd waardoor zijn soft skills zijn ontwikkeld. Hij vindt het bijvoorbeeld geen enkel probleem om voor een grote groep een presentatie te houden. Door zijn werkervaring als portier, marktonderzoeker en recruiter is hij communicatief zeer vaardig en kan hij goed omgaan met stressvolle situaties. Op korte termijn wil hij zich ontwikkelen tot Junior Controller om uiteindelijk de rol als Business Controller uit te voeren. Zijad  is niet alleen ambitieus ingesteld op het gebied van zijn carrière, maar ook op het gebied van sport. Hij speelt eerste divisie handbal en hoopt de Eredivisie te behalen.

 

Meer weten over onze Talents?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social