Bericht

“Bij Masters in Talents zijn er genoeg mogelijkheden om je carrière een boost te geven”

“Na mijn studie Bedrijfseconomie aan Hogeschool Rotterdam heb ik een paar maanden gewerkt bij een MKB-bedrijf waar ik mijn stage- en afstudeerperiode heb afgerond. Ik had het heel erg naar mijn zin en ik heb in korte tijd veel geleerd, maar ik was toch op zoek naar een nieuwe, uitdagende werkomgeving waar ik mij zowel persoonlijk als in mijn vakgebied verder kon ontwikkelen.

Het begin

De hele detacheringswereld was nieuw voor mij. Van alle kennismakingsgesprekken die ik heb gevoerd met verschillende detacheringsbureaus, ben ik het meest enthousiast geraakt van Masters in Talents. Het is allemaal begonnen met een LinkedIn bericht. Ik reageerde terug dat ik telefonisch bereikbaar ben en open stond voor een gesprek. Na een telefoontje was ik binnen een paar minuten bij het mooie gebouw van Masters in Finance aan de Schiekade. Zonder twijfel heb ik na het tweede gesprek voor Masters in Talents gekozen. Ik kreeg gelijk het gevoel dat ik de kans zal krijgen om in korte tijd veel ervaring te kunnen opdoen en mij verder te kunnen ontwikkelen.

Ervaringen

Voor mijn eerste opdracht ben ik bij een groot autodealerbedrijf gestart als interim financial ter ondersteuning van de crediteurenadministratie. Bij mijn tweede en huidige opdracht ben ik gekozen bij een groot internationaal bedrijf om het Financial Shared Services Center te ondersteunen. Wat mij opviel is dat ik het leuk vind om bij een internationaal opererende organisatie te werken. Je komt vaak in gesprek met buitenlandse partners en collega’s die in het buitenland op een project zitten. En dat is wat ik leuk vind aan detachering. Op korte termijn kun je veel ervaring opdoen en zien waar je interesses liggen en in welk vakgebied jij je verder wilt ontwikkelen.

Ontwikkeling

Naast de ontwikkelingsstappen die wij als financials doormaken bij verschillende opdrachtgevers, biedt Masters in Talents, via de Masters Academy, de mogelijkheid om op theoretisch vlak te blijven ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven van de ontwikkelingen binnen de financiële sector en de leertrajecten van Masters Academy hebben mij zeker de mogelijkheid aangeboden om bij te blijven.

Hier in het kort een aantal trajecten die ik tot nu toe heb gevolgd: 

Cursus: FAST CLOSE

Inhoud leertraject: Sneller leren rapporteren met de juiste werkmethode en focus.

Cursus: CIJFERS PRESENTEREN

Inhoud leertraject: Financiële jaarverslag presenteren met de juiste grafieken/cijfers.

Cursus: FINANCIËLE ANALYSE 2.0

Inhoud leertraject: Cijfers vanuit diverse perspectieven leren analyseren, interpreteren en presenteren.

Cursus: HET CARRIÈREPAD VAN DE FINANCIAL

Inhoud leertraject: vaardigheden van verschillende Finance rollen binnen de financiële sector.

Never stop learning..

Kortom, bij Masters in Talents zijn er genoeg mogelijkheden om je carrière een boost te geven. Ik heb nog een lange weg te gaan en tot nu toe ben ik tevreden met mijn keuze. Het belangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd is dat je altijd moet blijven leren en groeien, want waar je ook naartoe gaat, je neemt altijd jezelf mee!”


Word jij ook enthousiast van de gevarieerde opdrachten waarin jij organisaties kan helpen en tegelijkertijd jezelf blijft ontwikkelen? Wie weet ligt het begin van jouw finance journey, net als die van Winni, bij Masters in Talents.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social