Start your Journey

Wil jij graag werken en leren tegelijk? Ben jij analytisch sterk en proactief ingesteld? Dan is Masters in Talents dé werkgever die je zoekt! Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal.

Ben jij klaar voor jouw financiële of HR ontdekkingsreis? En wil jij maximale impact maken bij gerenommeerde opdrachtgevers? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

Start jouw Finance of HR Journey

Werken bij Masters in Talents betekent het maximale uit jezelf halen. Werken bij de mooiste opdrachtgevers, groeien in een geweldig team, persoonlijke begeleiding en doorlopende educatiemogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

 1. 1 Sollicitatieprocedure
 2. 2 Contract & vertrouwen
 3. 3 Persoonlijke begeleiding
 4. 4 Educatie middels de Masters Academy
 5. 5 Fun, netwerken & uitdagende projecten
 1. 1 Sollicitatieprocedure
 2. 2 Contract & vertrouwen
 3. 3 Persoonlijke begeleiding
 4. 4 Educatie middels de Masters Academy
 5. 5 Fun, netwerken & uitdagende projecten

Wat wij je bieden?

 • Uitdagende projecten bij geweldige opdrachtgevers
 • Uitdagende trainingen in onze Masters Academy
 • Een persoonlijke Field Manager, die je het hele traject begeleidt
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkheden die passen bij jouw wensen
 • Welke stappen ga je maken?

  Jouw stappen

  • De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake, een kennismakingsgesprek en mogelijk een tweede gesprek.

  • Contract & vertrouwen

   Wij zijn een werknemersgerichte organisatie en koesteren al onze Talents. Daarbij belonen wij ontwikkeling en prestaties en dan niet alleen met complimenten en een schouderklopje..

  • Bij Masters in Talents krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Naast de mooie carrièrekansen, bieden wij jou een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Je kiest voor detachering om je te ontwikkelen toch? Masters in Talents is jouw springplank voor een succesvolle carrière!

  • Persoonlijke begeleiding & ontwikkeling

   Ontwikkelen in de breedte, in de diepte, samen of in je eentje, heel snel of geheel op je eigen tempo. Samen met jouw Field Manager stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, zodat je continu werkt aan jouw ambities.

  • De Masters Group telt bijna 100 medewerkers. Fun, sport, kennisdeling en netwerken staan bij onze medewerkers centraal. Bedrijfsuitjes en events zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend.

  De Masters Academy, daag jezelf uit!

  Masters in Talents heeft een eigen opleidingsinstituut waar wij alle ontwikkelingen en trends binnen het Finance en HR vakgebied behandelen. Op verschillende locaties geven we regelmatig trainingen, cursussen en presentaties ter verbetering van de skills & expertise van onze Talents.

  Meer over de Masters Academy

  Wie zijn onze opdrachtgevers?

  Wij zijn ervan overtuigd meerwaarde te kunnen creëren in organisaties. Wij zijn er dan ook trots op dat we de volgende bedrijven en organisaties reeds tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

  Ook werken bij Masters in Talents?

  Adresgegevens

  Masters in Talents B.V.

  Schiekade 45
  3033 BC Rotterdam
  Tel: 088 643 2017
  E-mail: info@mastersintalents.nl

  Actief op social