Bericht

De start van Dave bij Masters in Talents

Mijn naam is Dave Walther en ik ben na het afronden van mijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam, per 1 september gestart bij Masters in Talents. Meteen kon ik starten op mijn eerste opdracht bij Rabobank Nederland in Utrecht.

Hier ben ik begonnen als medewerker Payments Investigations. Hierbij werk ik op de afdeling betalingsverkeer in de stroming wereldbetalingen. De werkdruk wordt hier steeds hoger, omdat er naast zakelijke klanten ook aanvragen van particuliere klanten bijkomen. De afwisseling tijdens het werk is erg leuk.

Voorafgaand aan de opdracht ben ik goed voorbereid door een cursus ‘Intaketraining’ te mogen volgen, al voordat ik officieel in dienst was. Ook had ik intensief contact met de Sales Master, zodat alles duidelijk was voor mij. Zo ben ik zelfverzekerd aan het gesprek begonnen en heb ik de opdracht binnen kunnen slepen.

In mijn eerste week bij de Rabobank ben ik goed opgevangen. Op kantoor word ik ingewerkt, hierdoor krijg ik alle aandacht en heb ik de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Door de coronacrisis is het kantoor zo goed als leeg en werken de meeste collega’s thuis. Het plan is om de komende twee maanden op kantoor nog verder ingewerkt te worden. Ik kijk ernaar uit om volledig mee te kunnen draaien met het team en van goede waarde te zijn voor Rabobank Nederland en Masters in Talents!


Word jij ook enthousiast van de gevarieerde opdrachten waarin jij organisaties kan helpen en tegelijkertijd jezelf blijft ontwikkelen? Wie weet ligt het begin van jouw finance journey, net als die van Dave, bij Masters in Talents.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social