Bericht

Hoe geduld wordt beloond

“In deze aparte periode was het voor mij lastig om een werkgever te vinden die echt bij mij paste, totdat Masters in Talents op mijn pad kwam. Mijn naam is Zijad Dzidic, ik ben 25 jaar en zal in December gaan starten bij Masters in Talents.

Na het behalen van mijn diploma Finance&Control was het tijd voor een welverdiende, lange vakantie. Na deze vakantie van bijna twee maanden werd het tijd om een werkgever te vinden die het best aansloot op mijn kwaliteiten en persoonlijkheid. De wereld van detachering sprak mij erg aan, omdat ik het leuk vind om veel nieuwe mensen te ontmoeten, op wat voor manier dan ook. Daarnaast staat voor mij mijn eigen ontwikkeling centraal en door middel van detachering kan ik mijn kennis en kunde het snelste optimaliseren.

“Door in een relatief korte periode verschillende functies uit te voeren kan je veel proberen en leren, en weet je snel wat jou wel/niet aanspreekt.”

Na een periode van oriëntatie heb ik meerdere gesprekken ingepland bij verschillende organisaties. Helaas zat hier geen organisatie bij die echt bij mij paste en aansloot op mijn eigen wensen, totdat ik een gesprek had bij Masters in Talents met Britt Jorna en Robin van ’t Hullenaar.

Helaas moest het gesprek via Teams plaatsvinden, omdat ik net voor het gesprek ziek was geworden en je momenteel maar beter het zekere voor het onzekere kan nemen. Na het gesprek met Britt en Robin werd mijn interesse voor MITS direct opgewekt. Zij hadden mij verteld wie MITS is, wat ze doen en wat ze voor mij zouden kunnen betekenen. Een tijdje later werd ik gebeld door Britt, die mij vertelde dat ze graag een tweede gesprek zou willen inplannen met Frans Claus en Raimond Honig, de directeuren van de Masters Group. Britt vroeg nog aan mij of ik het spannend zou vinden om met de directeuren in gesprek te gaan, maar ik zag dit juist als een mogelijkheid om het MT direct te leren kennen.

Toen ik aankwam op kantoor werd ik verwelkomd met een kopje koffie en kon ik plaats nemen in de wachtruimte. Op het scherm werd “Welkom bij de Masters Group, Zijad Dzidic” geprojecteerd. Hierdoor voelde ik mij meteen op mijn gemak en ging ik met een ontspannen gevoel het gesprek in.

“Na mijn langste sollicitatiegesprek ooit (ruim anderhalf uur) wist ik meteen dat Masters in Talents de werkgever was waar ik al een tijd naar zocht!”

Frans en Raimond waren vooral erg benieuwd naar mij als persoon en dit stond centraal in het gesprek. Er werden geen vragen gesteld zoals: wat is jouw kennis over ERP-systemen, hoeveel ervaring heb jij met het inboeken van facturen? Het waren juist hele persoonlijke vragen en mijn ontwikkeling stond centraal. Dit waren voor mij de voornaamste redenen om voor MITS te kiezen en meerdere aanbiedingen van andere organisaties af te slaan.

Als kers op de taart kan ik met veel enthousiasme aankondigen dat ik vanaf 1 december zal gaan starten bij de Rabobank in Utrecht, als medewerker transactieverwerking. Zelfs in deze onzekere tijden heeft MITS voor mij een leuke eerste klus kunnen vinden en kan ik niet wachten om te beginnen!”


Word jij ook enthousiast van de gevarieerde opdrachten waarin jij organisaties kan helpen en tegelijkertijd jezelf blijft ontwikkelen? Wie weet ligt het begin van jouw finance journey, net als die van Zijad, bij Masters in Talents.

Bekijk hier de vacatures en ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Masters in Talents!

Vond je dit artikel interessant? Deel het!

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social