Middin

Samen durven en doen

"Een goede samenwerking en zeer goede ervaring met de professionals"

De ervaringen

Lees hoe de opdrachtgever de samenwerking met onze Talents hebben ervaren.

Cindy Bijkerk-Beijen

Teamleider Financiele Processen bij Middin

 

Wat zijn de redenen van inhuur?
Capaciteitsbehoefte, we zijn bezig ons proces en werkzaamheden efficiënter te maken tot die tijd hebben we extra hulp nodig voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast waarderen we ook de input voor de verbeteringen van iemand met een andere kijk op hoe we dit bij Middin doen.

Waarom is Masters in Talents | Masters in Finance de geschikte partner voor je?
Het contact is open en zodra we iemand nodig hebben wordt er snel gehandeld. Er wordt meegedacht als dat nodig is en regelmatig om terugkoppeling gevraagd

Wat zijn de behaalde resultaten door het inhuren van de Professionals vanuit ons?
Tot nu hebben we 3 mensen ingehuurd via Masters in Talents: Alex heeft alle onderdelen van FA doorlopen en overal een toegevoegde waarde gehad en meegedacht over veranderingen en veel zaken op papier gezet. Timo heeft vooral veel facturen ingeboekt en meegedacht over veranderingen. Daniël heeft sinds september de taken van Timo overgenomen, wat hij goed doet is het verleden niet als vanzelfsprekend nemen en denkt na of dit idd de juiste wijze van boeking/afhandeling is.

Wat wil je verder nog kwijt over de samenwerking met Masters in Talents?
De samenwerking verloopt goed, er is een goed contact met Nick die weet waar hij het over heeft en hij heeft de juiste mensen beschikbaar op het juiste moment. Als we in de toekomst mensen nodig hebben, contacteren we zeker Masters in Talents gezien het de goede samenwerking en de goede ervaring met de professionals.

 

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in Talents B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2017
E-mail: info@mastersintalents.nl

Actief op social